Visit Sanski Most je #startup, osnovan s ciljem produljenja turističke sezone u našem gradu, kao i ponude novih, inovativnih i kreativnih turističkih sadržaja, kojima će se revitalizirati i/ili staviti u funkciju nedovoljno iskorišteni turistički kapaciteti. Sve to činit će se kroz promociju i plasiranje najbolji sanskih proizvoda kako bi se potaknulo ulaganje u kvalitetu i pozicioniranje samog grada kao destinacije visoke kvalitete.

Kako je turizam trenutno najbrže rastuća privredna grana, Visit Sanski Most ima za cilj da unaprijedi turističku ponudu, čineći Sanski Most jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u našem kantonu.

Ukoliko imate ideju koja će na najbolji način predstaviti Sanski Most na usluzi je email adresa info@sanskimost.info, a ukoliko već sami organizujete događaj informacije možete dostaviti na istu email adresu.

Ukoliko želite da se vaši smještajni objekti nađu na web stranici sanskimost.info informacije i fotografije potrebno je dostaviti na email adresu prijava@sanskimost.info ili na broj telefona 062 679 100.

Uskoro očekujte našu posjetu, kako bi Vas na što bolji način upoznali sa aktivnostima projekta i predstavili vaš rad za koji očekujemo da će biti dio ovog važnog projekta.